МОТУЛ & МАТАДОР - ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ / MOTUL & MATADOR

МОТУЛ & МАТАДОР - ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ / MOTUL & MATADOR

ул. Оборище 92
София,
България
23.3537137
42.6932681
UserLikes
Име: МОТУЛ & МАТАДОР - ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ / MOTUL & MATADOR
Адрес: София, ул. Оборище 92
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.tstgroup.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Смазочни масла
Дейност:

Фирмени магазини към официалния вносител на Motul за България

Ключови думи: motul, motul, мотул, мотул, мотул

МОТУЛ & МАТАДОР - ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ / MOTUL & MATADOR

Магазини

За нас

ТИ ЕС ТИ ГРУП ЕООД е фирма занимаваща се с дистрибуция на стоките на ТИРИМПОРТ ООД, която е изключителен представител (вносител) на продуктите с марка MOTUL за България и вносител на гумите MATADOR. На тази страница ще предоставим на читателите кратка история на марките, които дистрибутираме – MOTUL и MATADOR. Със своята над 150 – годишна история MOTUL е най- големият независим производител на смазочни продукти във Франция. Основана през 1853 г. в Ню Йорк фирмата MOTUL започва своето развитие в маслодобивния бизнес с китова мас, използвана за фенери. Притежание на Рокфелер и действаща като филиал на Стандарт Ойл Къмпани (Standard Oil Company), фирмата MOTUL по – късно бива управлявана от Сван Финч (Swan Finch) и през 1919 г. е преименувана в Сван Финч Къмпани (Swan Finch Company). С установяване на своя офис в САЩ, компанията Сван Финч започва да развива своя бизнес и навлиза в Европейските пазари. През 1932 г. фамилията Зауг (Zaugg family) - френски дистрибутур купува от Сван Финч фирмата, но запазва марката MOTUL. Цялото производство се пренася в Франция и марката MOTUL се преражда във френска марка. Днес MOTUL е една от най-старите световно-известни марка смазочни продукти. Всички продукти, който първоначално са били разработени и внедрени в моторния спорт, се предлагат на крайния потребител и се продават ежедневно. Нормално е предположението, че подобни продукти са запазени и се предлагат само на състезателните отбори и състезателите - това не важи за MOTUL. Големи имена са написали историята и традициите с MOTUL, например в мотоциклетния спорт: Wayne Rainey, Noriyuki Haga, Kevin Schwantz, Scott Russel, Haruchika Aoki, Kenny Roberts jr. , Andrea Bartolini, Max Biaggi, Mickael Pichon, и много други. При автомобилите на MOTUL са се доверявали и доверяват състезатели като Niki Lauda, Manfred Winkelhock, Mark Surer, Alain Prost, Javier Walkinshaw, Richard Burns , Petter Solberg и това са само някой от имената. Днес цялото производство на MOTUL се извършва единствено в Албервил - Франция. 
Всички продукти, които ТИ ЕС ТИ ГРУП ЕООД дистрибутира и ТИРИМПОРТ ООД внася са с доказан произход. 
ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ За да можете да поръчате желаният от вас артикул е необходимо да ни пишете, като попълните коректно формата за регистрация с вашето име, адрес и телефон за кореспонденция на: e-mail: tst_group@abv.bg e-mail 
Молим Ви да попълвате подробно и точно необходимите данни, за да се свържем бързо и лесно с вас. Служител на фирма ще Ви се обади по телефона за да потвърдите поръчката и да уточните подробностите. Не се притеснявайте да ни позвъните за информация преди да направите поръчката си. 
УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА: Работим с куриери на територията на цялата страна. За клиенти на дребно стойността на доставката се заплаща от клиента по тарифата на куриера. Цените на продуктите в сайта са на дребно с включено ДДС. ТИ ЕС ТИ ГРУП ЕООД разполага със собствен транспорт за доставки на по-голями количества. 
ЗА ДИСТРИБУТОРИ Набираме дилъри от цялата страна, предлагаме специални отстъпки за поръчки на едро от магазини и сервизи. За да получите допълнителна информация, се обадете на посочените телефони и ще се уточни среща с наш представител, който ще ви посети на място. Пълна гама от предлаганите продукти може да намерите в нашите магазини. 
ТИ ЕС ТИ ГРУП ЕООД ВИ ПОЖЕЛАВА УСПЕХИ ВЪВ ВАШИЯ БИЗНЕС! Офис: 
Адрес: София 1504, ул. Оборище 92 
Телефони: 029461196; 
E-mail: tst_group@abv.bg 
Уеб сайт: www.tstgroup.eu 

1. Офис - магазин 
Адрес: София 1504, ул. Оборище 92 
Работно време: 
Понеделник - Петък: 9:00 - 18:00 ч. 
Събота: 10:00 - 14:00 ч. 
Неделя: Почивен ден 

2. Офис - магазин 
Адрес: София 1618, ж.к.Овча Купел 1, ул. Президент Линкълн до бл.65 (самостоятелна сграда) 
Работно време: 
Понеделник - Петък: 9:30 - 17:30 ч. 
Събота и Неделя: Почивни дни





 

Открийте ни в Google+